Milnotes recupera un personatge de l'Open Night per protagonitzar una telesèrie a les xarxes

'Antònia Forever' és la iniciativa de l'escola i companyia de teatre per mantenir el contacte amb els granollerins durant el confinament

Cultura

Milnotes recupera un personatge de l'Open Night per protagonitzar una telesèrie a les xarxes
Milnotes recupera un personatge de l'Open Night per protagonitzar una telesèrie a les xarxes

L'Antònia és un personatge creat per l'escola i companyia Milnotes amb motiu de l'Open Night que organitza Gran Centre, habitual de les presentacions del certamen comercial. Ara és també la protagonista de la telesèrie Antònia Forever, una iniciativa impulsada per Milnotes per respondre amb humor al confinament i la crisi del coronavirus.

Antònia Forever es pot veure cada dos dies a l'Instagram del centre artístic i es recopila també al canal de Youtube i al Facebook de l'Espai Milnotes. Es tracta de petits vídeos –capítols– d'entre 5 i 6 minuts– en què l'actor Joan Garrido es posa a la pell de l'Antònia, confinada a casa arran de la crisi del coronavirus, a la qual fa front sobretot amb molt d'humor.

En el primer capítol de divendres passat, l'Antònia, una granollerina de tota la vida, està triant a l'armari de casa el model que lluirà a la propera edició de l'Open Night, quan rep una trucada per explicar-li que s'anul·len totes les activitats per culpa del coronavirus. De moment, ja hi ha disponibles tres capítols, plens de referències locals. El proper s'emetrà divendres a Instagram (espai_milnotes), i es podrà veure també al Facebook, amb tots els altres.

Amb l'escola tancada, Milnotes ha trobat en aquesta telesèrie una manera de seguir en contacte amb la seva comunitat i la resta de la ciutadania, així com mantenir certa activitat en un moment en què el món de la cultura està aturat als escenaris.

Edicions locals