El CNG presenta un ERTO per a tota la plantilla

El club decideix mantenir les quotes als socis

Esports

| CNG

Com moltes altres entitats i empreses de la comarca, el club s'ha vist obligat aquesta setmana a aplicar un ERTO al total de la plantilla, 109 persones, de les quals el 15% tenen una afectació parcial perquè continuen fent tasques de manteniment o administració per teletreball.

El club ha decidit "garantir el 100% del salari a tots els treballadors", i per això complementa l'aportació de l'Estat, del 70% del sou, amb l'abonament del 30% restant.

D'altra banda, davant les queixes d'alguns socis a les xarxes pel manteniment de les quotes mentre el club roman tancat, el president del club, Eduard Escandell, explica que "les quotes socials es continuen pagant perquè tots els socis som responsables de la viabilitat del club". "Això no és un gimnàs privat que presta un servei, sinó una entitat sense ànim de lucre que mantenim entre tots els socis, com una comunitat de veïns", diu.

La CUP també ha emès un comunicat en què critica la decisió de la junta del CNG de cobrar les quotes íntegres i recorda que, malgrat que siguin gestionades per l'entitat concessionària, "les piscines municipals continuen sent de titularitat de l'Ajuntament, que hauria de poder suspendre totes les quotes de tots els serveis municipals que no està prestant", consideren els cupaires.

Edicions locals