Coty comença a produir gel hidroalcohòlic per desinfectar les mans

El producte es distribueix entre el personal de serveis mèdics i d'emergències

Societat, Economia

Coty comença a produir gel hidroalcohòlic per desinfectar les mans
Coty comença a produir gel hidroalcohòlic per desinfectar les mans

La multinacional granollerina Coty, productora de fragàncies, cosmètica de color, productes per als cabells i tractaments facials i corporals, ha començat a produir gel hidroalcohòlic per ser utilitzat com a desinfectant de mans i ajudar així a evitar la propagació del Covid-19.

La companyia ha produït els seus primers lots de gel desinfectant per a mans a les fàbriques de Granollers, Barcelona, ​​els Estats Units i Mònaco, mentre que altres fàbriques del grup començaran la producció els propers dies.

Els productes es distribueixen a través de l'Agrupació Nacional de Fabricants de Perfumeria i Afins i es fa entre el personal de serveis mèdics i d'emergències que afronten escassetat d'aquests productes a causa de la ràpida propagació del Covid-19.

La producció i donació d'aquests productes s'espera que arribin a les desenes de milers d'unitats per setmana. En el cas de la producció granollerina, la primera remesa s'ha enviat a les Illes Canàries, i també s'ha fet una donació de 100 unitats de gel hidroalcohòlic a l'Hospital General de Granollers, juntament amb 2.500 bates de propilè.

L'empresa també proporcionarà productes als empleats de Coty que treballen a les plantes i els centres de distribució que produeixen desinfectants, així com al personal de farmàcia d'alguns clients minoristes. "Com a empresa de bellesa responsable, oferim els nostres recursos i instal·lacions per ajudar les comunitats en què operem durant aquests temps excepcionalment difícils", ha indicat Pierre Laubies, conseller delegat de Coty.

 

Edicions locals