Reprogramades les European Le Mans Series, a l'agost al Circuit

El campionat de resistència es farà el 29 d'agost

Esports

La passada edició de les Europeans Le Mans Series al Circuit
La passada edició de les Europeans Le Mans Series al Circuit | Circuit

Les European Le Mans Series, previstes inicialment per aquest cap de setmana i posposades a conseqüència de la Covid-19, ja tenen nova data confirmada. D’acord amb el promotor del campionat de resistència, la prova del Circuit es farà el 29 d’agost.

Les European Le Mans Series han presentat avui, divendres, el nou calendari de la temporada 2020, que finalment preveu estrenar-se a mitjans de juliol i tindrà una durada de quatre mesos en comptes dels set inicialment previstos. Les 4 Hores de Barcelona seran la tercera ronda de la temporada del campionat francès.

Tanmateix, tal com remarquen els promotors de les European Le Mans Series, aquest calendari revisat queda subjecte a modificacions segons l’evolució de la crisi provocada per la Covid-19.

Els aficionats que ja disposaven d’entrades per les European Le Mans Series rebran un reemborsament automàtic de la compra al llarg de la setmana vinent. En els propers dies, el Circuit tornarà a activar la venda d’entrades amb la nova data de l’esdeveniment.

Edicions locals