Antonio García Robledo marxarà del Nantes a final de temporada

El llagostenc porta una temporada al club francès, procedent del BM Granollers

Esports

Antonio García Robledo marxarà del Nantes a final de temporada
Antonio García Robledo marxarà del Nantes a final de temporada | HBC Nantes

Antonio García Robledo no renovarà el seu contracte amb l’HBC Nantes a final de temporada, que acaba el 30 de juny. El llagostenc va arribar al Nantes el setembre del 2019 convertint-se en un fitxatge llampec procedent del Fraikin BM Granollers. 

“Se m’acaba contracte el 30 de juny i ja està decidit: no continuaré al Nantes”, admet el jugador llagostenc, que valora molt positivament el seu pas pel club francès: “vaig venir per un any i he complert. Ha estat una gran experiència tornant a viure el gran espectacle de l’handbol amb gairebé unes 6.000 persones veient el partit en directe”.

La decisió del llagostenc va ser presa abans del confinament perquè la lliga francesa, com a la resta de competicions europees, estan aturades. “Estic content en l’àmbit esportiu perquè som segons a la lliga, tenim com a objectiu guanyar la Copa EHF i estem a les fases finals de les copes”, explica Antonio García Robledo, que no sap quina podria ser la millor solució per acabar les competicions: “sincerament veig complicat que es pugui acabar aquesta temporada a l’estiu, tot i que una altra cosa seria que es facin altres fórmules, que a mi com a jugador se m’escapa”. Tot i això, el llagostenc se segueix entrenant a casa seva amb una rutina diària d’exercicis físics.

Quan acabi la temporada, Antonio García Robledo, amb 36 anys, serà un jugador amb la carta de llibertat i la intenció del llagostenc és continuar la seva trajectòria professional.

Edicions locals