Robert Cuesta: 'El principal problema és no saber quan tornarem'

El tècnic manté una rutina esportiva telemàtica amb les jugadores del KH-7 BM Granollers i la selecció espanyola

Esports

Robert Cuesta, de Montornès, dirigeix el KH-7 BM Granollers femení i és el preparador físic del combinat espanyol femení. Des de meitats del març està del tot aturat, tot i que intenta mantenir l'estat físic de les seves jugadores. 

El principal problema per a Cuesta "és no saber quan tornarem a competir", adverteix el tècnic, que tot i això manté una rutina esportiva, i telemàtica, amb les seves jugadores. "Nosaltres hem de treballar pensant a fer un treball físic general i intentar que perdin el mínim de forma física", diu el tècnic.  Per aquest motiu, el preparador de l'entitat granollerina intenta que no agafin pes i fer exercicis com si "fos una pretemporada". 

L'aturada de la competició va arribar en un moment important de la temporada amb el combinat estatal concentrat per disputar el preolímpic i en l'àmbit de club, en semifinals de la competició europeu, a la fase final de la Copa de la Reina i en la recta final de la lliga. "No ho sé com hauria d'acabar això, però cal protegir als esportistes perquè no es pot tornar a la competició de cop", admet Robert Cuesta, que agraeix "a totes les persones que ens estan donant serveis en aquests dies complicats, com són els treballadors de supermercats, personal sanitari.. tots els que ho fan possible". 

Edicions locals