El MiniBeat ja té nova data, el 20 de setembre

El festival familiar de música independent treballa per mantenir el cartell programat el maig

Cultura

El festival familiar de música independent, que organitza Arcada Koncerts a Roca Umbert, se celebrarà, finalment, el 20 de setembre. El certamen, que s'havia de celebrar el 10 de maig, s'ha hagut d'ajornar a causa de l'emergència sanitària del coronavirus. Amb tot, el MiniBeat treballa per poder mantenir el cartell previst, amb bandes com Azucarillo Kings i Tokio Sex Destruccion confirmades des de fa mesos.

“El primer són les persones i no volem posar en risc a ningú dels implicats. Des de l’organització del festival ens veiem amb la voluntat, i ara més que mai, d’ajudar a l’escena independent i alternativa a tirar endavant després de la parada forçosa actual, creant sense por i amb energia espais de difusió cultural, imprescindible per la salut mental de tothom. Sabem que amb l’estat d’incertesa actual, és arriscat qualsevol moviment en la gestió cultural, però creiem que el sector necessita estar en moviment.  Seguim endavant sense por i amb l’esperança de veure la llum al final del tunel”, comenta l’Arni, responsable de l’Arcada Koncerts, qui insisteix que es tirarà endavant la cinquena edició.

L'organització està parlant amb totes les bandes, espectacles, tallers i persones implicades en l’edició d’enguany per mirar de confirmar que els vagi bé el canvi de dia i procurar que es produeixi la mínima variació possible.

Les persones que ja tinguin l’entrada, els hi servirà per a la nova data del 20 de setembre. En cas que el canvi no vagi bé, es retornarà l'import de l'entrada (cal omplir el formulari de contacte al web del MiniBeat i es gestionarà el retorn de l’import de l’entrada).

Edicions locals