El concurs Gra d'Or es trasllada a Instagram

S'hi han presentat una desena de curtmetratges que es podran veure entre avui i dijous

Cultura

El concurs Gra d'Or es trasllada a Instagram
El concurs Gra d'Or es trasllada a Instagram

El concurs Gra d’Or. Viu-lo en Pantalla Gran! ha canviat de format per adaptar-se a la situació de confinament i se celebrarà virtualment. Les entitats organitzadores, l'equipament juvenil del Gra i l'Associació Cultural donaran a conèixer els 10 curts que s’han presentat a concurs, entre avui, dimarts, i dijous, mitjançant la xarxa d’Instagram TV del Gra. Divendres s'hi farà públic el veredicte.

Així, els sis curts pertanyents a la categoria de 12 a 17 anys (temàtica lliure) es podran veure avui, entre les 16 i les 18.30 h; els tres de la categoria de 18 i 24 anys, dimecres, de 17 a 18.30 h, i el curt de la categoria 18-24, dijous, a les 18 h. En aquestes dues darreres categories, la temàtica girava a l’entorn de l’emergència climàtica.

Els premis consisteixen en passis dobles durant tres mesos per a totes les projeccions del Cinema Edison i 200 euros en material audiovisual. El jurat també podrà atorgar una menció especial consistent en la projecció del curtmetratge en el marc de la programació regular de l’Edison i un premi en metàl·lic de 100 euros.

Hi han participat, per ordre de projecció a Instagram, Clarissa N. del Cid, Daniela Guerrero, Eva Guerrero, Lara Trillo, Meritxell Rovira, Saül Pocurull, Aitor Guerra, Daniel Martin, Queralt Girbau i David Márquez.

L'entrega de premis virtual del Gra d'Or 2020 serà divendres, a les 18 h. La categoria de 18 a 24 anys ha estat declarada deserta.

Edicions locals