La meitat de benzineres tanquen pel descens de consum de carburant

Entre Granollers i les Franqueses es mantenen obertes deu estacions de servei

Economia

La meitat de benzineres tanquen pel descens de consum de carburant
La meitat de benzineres tanquen pel descens de consum de carburant

Malgrat que l'Estat, a través del decret de l'estat de l'alarma, obligava les benzineres a obrir per garantir els serveis essencials, la davallada de consum de combustible ha fet rectificar el Govern de Madrid.

La reducció dràstica de la mobilitat ha provocat que el sector demani poder reduir els horaris i fins i tot tancar els establiments que tenen més pèrdues. El govern espanyol, doncs, ha rectificat i ha fixat uns serveis mínims del 38% a partir d’aquest dilluns, garantint que hi haurà almenys una benzinera oberta a cada municipi.

Es divideixen les estacions de servei en tres grups, segons si han de seguir obrint com fins ara (sobretot les que estan a autopistes i autovies), les que han d’obrir un mínim d’hores i les que poden tancar, que són la meitat de totes les que hi ha a l’estat.

Del total de benzineres a Granollers i les Franqueses, se'n mantindran obertes deu: dues a les Franqueses i vuit a Granollers. Les de les Franqueses són la Galp de la carretera de Cardedeu i la benzinera Repsol de Llerona, mentre que a Granollers són la Shell del carrer Joanot Martorell; Autonet&Oil del carrer Lluís Companys, 60; Oilprix de l'avinguda Prat de la Riba, 10; Carrefour del Camí Ral, 74; Galp de la carretera del Masnou (km 14,8); Meroil de l'avinguda Prat de la Riba, 100; Repsol de la carretera BV-5002 (del Masnou) i Q8 de la carretera de Cardedeu (Caprabo).

En aquest enllaç podeu consultar el llistat complet per províncies de totes les benzineres que seguiran obertes amb el seu horari habitual.

Edicions locals