Can Muntanyola atén empreses, treballadors i autònoms per telèfon i correu electrònic

El servei d'ocupació de la Masia de les Tres Torres atén per mitjà de feinagm@granollers.cat

Societat, Economia

Tot i que la seu de Can Muntanyola. Centre de Serveis a les Empreses està tancada, empreses, treballadors i autònoms tenen atenció a través del correu empresagm@granollers.cat o trucant al telèfon 676 628 566.

Igualment, a www.canmuntanyola.cat s’ha agrupat en l’espai Covid-19 tota la informació relativa a ajuts i tràmits en aquesta situació d’emergència. S'hi poden trobar, per exemple, la línia d’ajuts per a les persones treballadores autònomes que atorga el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, la línia de préstecs destinats al finançament de projectes d'inversió i per atendre la recuperació de l'activitat de les empreses incloses en els àmbits sectorials competència del Departament d'Empresa i Coneixement i el Reial Decret-llei, pel qual s'adopten mesures urgents complementàries en l'àmbit social i econòmica per fer front a la Covid-19.

En l'àmbit local hi ha el comunicat de Sorea dirigit a les empreses i comerços de Granollers, en què informa sobre el funcionament del seu servei, la qualitat de l'aigua i la reducció del cànon d'aigua, o les mesures econòmiques adoptades per l’Ajuntament de Granollers, entre d’altres.

Igualment el Servei d’Ocupació, ubicat a la Masia de les Tres Torres, també roman tancat al públic per la qual cosa l’atenció d’ajuts i tràmits a les persones aturades es fa a través de feinagm@granollers.cat o trucant al telèfon 93 861 13 90. La web de can Muntanyola també és l’espai de referència per a aquestes persones. El servei de borsa de treball, que selecciona persones per cobrir les ofertes de treball de les empreses continua funcionant amb normalitat a través de www.canmuntanyola.cat.

Cursos, en format virtual

Can Muntanyola segueix oferint alguns cursos de formació en aquest cas en format telemàtic, no presencial, destinats especialment a l'emprenedoria. Els propers dies 20 i 21 d'abril, de 10 a 12.30 h, i el 24 d'abril, de 10 a 13 h, es farà el curs  Parlar en públic sense por i amb seguretat. El dia 22 d'abril, de 10 a 13 h, s'oferirà el taller SEO, posicionament natural als cercadors. Les inscripcions es poden fer al web de Can Muntanyola.

Edicions locals