PIMEComerç engega la campanya 'Tu ets el comerç'

L'objectiu és fomentar entre els consumidors la compra al comerç de proximitat

Economia

PIMEComerç engega la campanya 'Tu ets el comerç'
PIMEComerç engega la campanya 'Tu ets el comerç'

El comerç de proximitat està passant per uns moments molt crítics a causa del tancament forçat de la majoria d'establiments arran de l'estat d'alarma decretat per la crisi de la Covid-19. Davant d’aquesta situació, PIMEComerç ha posat en marxa la campanya de comunicació de suport al sector Tu ets el comerç.

La campanya té la finalitat de fomentar entre els consumidors la compra al comerç de proximitat, evitant haver de desplaçar-se lluny per anar a comprar, ja que es poden trobar tots els productes necessaris als comerços i mercats de barri. També vol valorar i dignificar la tasca que fan actualment tots els comerciants que obren els seus establiments en aquests moments tan difícils perquè no falti cap dels productes de necessitat bàsica.

La campanya també vol posar en valor la importància del model del comerç de proximitat una vegada que passi la crisi sanitària de la Covid-19 per tal de recuperar-lo de la greu situació en què es troba. D'aquest sector en depenen més de 300.000 treballadors a Catalunya que fan societat, i fan economia.

La campanya va arrencar divendres a les xarxes socials a través d’uns banners promocionals i un vídeo explicatiu amb imatges gravades per diferents comerciants que interpel·len a l’espectador amb frases com “Jo segueixo obrint perquè no et falti de res”, “Aixecarem les persianes i serem amb tu de nou”, i acaben amb la frase “Tu ets el comerç”.

Edicions locals