La Gralla reparteix a domicili i prepara un Sant Jordi a les xarxes

Granollers Pedala i Del Rec al Roc ofereixen el transport, en especial la vigília i la diada del 23 d'abril

Cultura

La llibreria La Gralla mantindrà les portes tancades però admet comandes
La llibreria La Gralla mantindrà les portes tancades però admet comandes | A.J.

La llibreria La Gralla, tot i que té la persiana abaixada, ha volgut donar alternatives perquè els lectors puguin tenir llibre aquest Sant Jordi. A més, tot i que enguany no hi podrà haver parades i activitats al carrer, la llibreria granollerina proposa un programa d'activitats virtuals que dijous es podran seguir a Facebook i Instagram.

Així, doncs, La Gralla admet comandes per mitjà del seu web, que es faran arribar per correu ordinari o bé per missatgeria, si és que es vol rebre amb més rapidesa.

Per als granollerins, i amb col·laboració amb Del Rec al Roc i Granollers Pedala, la llibreria també ofereix un servei de transportista a domicili, amb un cost de 6 euros, un enviament que tant la vigília de Sant Jordi com dijous s'abaratirà a 3 euros –gràcies a un acord amb Granollers Pedala–.

A manca de signatures de llibres, la diada de Sant Jordi també comptarà amb una festa virtual –a @llibrerialagralla–, amb una xerrada a les 11.30 h amb l'escriptora Marina Martori, sobre el llibre Una casa lluny del mar. Al migdia i a les 18 h, La Gralla anima la ciutadania a recitar textos des dels balcons, tal com proposa el Gremi de Llibreters. A les 16 h organitzarà una tertúlia amb els editors de Mai més sobre el llibre El Test. A les 18.15 h, la llibreria ha programat una entrevista amb l'escriptor Arturo Padilla sobre el llibre Entre dos blaus.

Edicions locals