Saül Pocurull i Queralt Girbau s'emporten el premi Gra d'Or 2020

El jurat també ha atorgat una menció especial a Daniel Martin

Cultura

Saül Pocurull i Queralt Girbau s'emporten el premi Gra d'Or 2020
Saül Pocurull i Queralt Girbau s'emporten el premi Gra d'Or 2020

Divendres es van fer públics els noms dels guanyadors del concurs Gra d'Or. Viu-lo en pantalla Gran!, que convoquen el Gra i l'Associació Cultural i que enguany s'ha adaptat al confinament i s'ha celebrat en format virtual a Instagram.

El jurat, integrat per tècnics de l'equipament de Joventut i joves coneixedors de l'àmbit visual, ha premiat en la categoria de 12 a 17 de temàtica lliure el curt titulat 3AM del grup Rodando Studios, representat per Saül Pocurull, mentre que en la categoria de 18 - 24 anys ha guanyat el grup O Tancada, representat per Queralt Girbau amb el curt La memòria dels arbres.

També ha rebut una menció especial  el treball  2050 de Daniel Martin. El tema d'aquests dos darrers vídeos era el canvi climàtic. Els vídeos guardonats es poden veure al compte d'Instagram del Gra (@grajove).

Els premis consisteixen en passis dobles durant 3 mesos per a totes les projeccions del Cinema Edison i 200 euros en material audiovisual. El curt guardonat amb la menció especial es podrà veure en el marc de la programació regular de l’Edison i rebrà un premi en metàl·lic de 100 euros.

Edicions locals