La UCF organitza quatre hores de ciclisme solidari contra el virus

La recaptació es destinarà, íntegrament, a les residències de gent gran i els hospitals

Societat, Esports

La UCF organitza quatre hores de ciclisme solidari contra el virus
La UCF organitza quatre hores de ciclisme solidari contra el virus

La Unió Ciclista les Franqueses (UCF) promou una iniciativa solidària per recaptar fons per la lluita contra la Covid-19. Es tracta de quatre hores de ciclisme, on els participants podran escollir el temps i la distància que recorreran i com ho faran: amb bicicleta de corró, bicicleta estàtica, el·líptica o fins i tot, cinta de córrer. Els participants també podran escollir el lloc on fer l’activitat i decidir el donatiu que volen fer.

La iniciativa tindrà lloc dissabte 25 d’abril de 16 a 20 h. Es podrà veure al Live (directe) de l’Instagram de la UCF @ucfciclisme, on cada diumenge al matí s’organitza una sessió de cycling. Els participants podran penjar les seves fotografies i stories amb els hashtags #avuihepedalat #stopcovid19 #yomecorono #joemcorono #jopedaloacasa #UCFdesdecasa.

La manera com fer la donació, que es destinarà íntegrament a les residències de gent gran i els hospitals, també es pot trobar a les xarxes socials de l’entitat.

El dorsal es pot descarregar al Facebook de l’entitat @UcfUnioCiclistaLesFranqueses i personalitzar-lo amb el número, nom, etc. A continuació es podrà penjar a la bicicleta o mallot i gaudir de les entrevistes a corredors de primer nivell com Tomàs Misser, Andrey Amador, Sandra Santanyes Biker, Juan Antonio Flecha o David Valero, a l’Instagram de la UCF. 

Amb aquestes donacions, la UCF complementarà les aportacions solidàries de 1.500 euros en material que ja va fer a finals de març: 130 litres de gel desinfectant, 2.000 guants i 600 bates a l'Hospital de Granollers.

El Club Ciclista Corró d'Amunt dóna 10.000 guants

D'altra banda, el Club Ciclista Corró d'Amunt també ha col·laborat en la lluita contra la Covid-19, i dimecres va lliurar 4.000 guants a Fundació Privada Hospital Asil de Granollers; 2.000 a la Fundació Privada Les Franqueses per a la gent gran; 2.000 a la residència de persones grans L'Auca i 2.000 a la residència Palau.


 

Edicions locals