Tanca les portes definitivament el primer escape room de Granollers

La falta d'ingressos generada per la situació actual ha abocat al tancament de la sala

Economia

Tanca les portes definitivament el primer escape room de Granollers
Tanca les portes definitivament el primer escape room de Granollers

L'Agència846 Escape Room, el primer local d'escapament de Granollers, ha anunciat aquesta setmana que tanca les seves portes definitivament. Els motius del tancament estan vinculats completament a l'aturada provocada per l'Estat d'alarma, en no poder fer front a les despeses que genera l'activitat sense cap ingrés ni ajuda suficient, amb la previsió que el sector de l'oci serà de les últimes coses en tornar a la normalitat.

Ara fa quatre anys que va obrir les seves portes el primer local d'Escape Room a Granollers, l'Agència846 al carrer Corró. S'hi podien trobar dues missions diferents, el Cas Namíbia, que va tenir una gran acollida del públic familiar, i el Cas Napoli, una sala amb jocs més moderns i reptes més dificils.

L'Agència846 Escape Room va ser el primer d'aquests negocis a la ciutat, però molts d'altres el van seguir pocs mesos després. Actualment, de fet, ja hi ha una desena de sales d'escapament a la ciutat i pobles veïns. Ara molts d'ells es plantegen la seva continuitat, segons han mostrat aquests dies amb un vídeo de la campanya #escaperoomvuelve.

Per comunicar el tancament han publicat un vídeo a les xarxes socials on repassen la trajectoria d'aquest petit negoci i expliquen els motius del tancament, vinculats totalment a l'aturada provocada pel virus Covid-19. També s'hi dóna un missatge d'agraïment a tots els clients que l'han fet possible. Per intentar pal·liar la despesa del tancament han posat a la venda samarretes de record i part del mobiliari i mecanismes dels jocs.

Ara per ara els promotors d'aquest negoci descarten la reobertura propera en algun altre local, si bé no descarten emprendre noves aventures digitals vinculades al món de l'escapisme i l'enginy.

Edicions locals