Escena grAn ajorna també els espectacles de maig

L'òpera 'Macbeth' i els concerts 'Beethoven, que em sents?' i 'La Pastoral' de l'OCGr se suspenen definitivament

Cultura

L'OCGr ha hagut de suspendre el concert 'La Pastoral'
L'OCGr ha hagut de suspendre el concert 'La Pastoral'

Els cinc equipaments d’Escena grAn –Teatre Auditori de Granollers (TAG), Llevant Teatre, la sala Nau B1 de Roca Umbert, la Casa de Cultura Sant Francesc i el Teatre Auditori Can Palots a Canovelles– han ajornat els espectacles de maig en el marc de les mesures adoptades per minimitzar el contagi de la Covid-19. La majoria de muntatges, doncs, es reprogramaran, però ha s'ha anunciat l'anul·lació definitiva de quatre propostes del TAG.

Es tracta de l'espectacle Mapadeball, l'òpera Macbeth, el concert familiar Beethoven, que em sents? i el concert La Pastoral de l'Orquestra de Cambra de Granollers (OCGr).

D'altra banda, l’equip d’Escena grAn segueix treballant des de casa per avaluar amb les companyies si les funcions es poden ajornar a una nova data o si s’han de suspendre definitivament. Des d’Escena grAn s’està intentant, en la mesura del possible, oferir noves
dates per a tots els espectacles i, a la vegada, s’està informant i gestionant la devolució d’entrades per a tots els espectadors que així ho sol·licitin.

Així, doncs, s'està mirant de trobar nova data per als espectacles familiars Desgel i La improvisació al piano, del TAG, així com el concert familiar de Dàmaris Gelabert que també es preveia a l'Auditori granollerí el 31 de maig. El TAG també ajorna els concerts de Carles Marigó i Denominació d'Origen, i l'obra Mrs. Dalloway.

Llevant Teatre ha postposat el muntatge La cantant calba, i Can Palots busca nova data per al concert d'Arraigo Todo fluye i l'espectacle familiar On vas Moby Dick?.

Edicions locals