Adrià Figueras s'acomiada del BMG amb el trofeu de màxim golejador de l'Asobal a la butxaca

Després de sis temporades al Fraikin, marxa per jugar el Nantes francès

Esports

| BMG

Tal i com ja havia anunciat al desembre, Adrià Figueras deixarà enguany el Fraikin, l'equip que ha defensat durant sis temporades –des de 2014–, per jugar a la lliga francesa amb l'HBC Nantes. Malgrat no haver-se pogut acomiadar a les pistes per culpa de la Covid-19, Figueras marxa amb l'honor de ser el primer jugador del Fraikin que s'endú el trofeu Select de màxim golejador de la lliga Asobal, amb 139 gols.

De fet, Figueras ha tancat cinc temporades com a màxim golejador del conjunt granollerí, i ha estat millor pivot de la lliga Asobal durant tres temporades consecutives –2016, 2017 i 2018–. A més, el jugador –qui també és graduat en fisioteràpia–, ha aconseguit els 800 gols a la lliga, i és el màxim golejador en competició europea del club, amb 190 gols. Abans de jugar al BM Granollers, Figueras havia disputat al conjunt Balonmano Ciudad de Almería i al FC Barcelona (2013-2014).

Ara, Figueras s'ha acomiadat del BMG amb una carta feta pública a les xarxes, en què s'acomiada "d'un club, un equip, una família en la qual he passat, fins al moment, els millors anys de la meva carrera esportiva". "M'entristeix no poder donar personalment les gràcies als directius per la confiança, a les persones que treballen incondicionalment pel club, a entrenadors i jugadors, a personal mèdic, al personal de premsa i a socis i aficionats", diu. El jugador recorda que ha defensat la samarreta del BMG en més de 200 partits de competicions nacionals i més de 40 a Europa i assegura que el seu cor "sempre tindrà un tros pintat amb els colors blanc i blau".

Edicions locals