JDA, al lloc 32 del rànquing 2020 dels millors despatxos d'advocats d'Espanya

La firma granollerina de serveis legals se situa entre els 10 millors despatxos amb seu a Catalunya

Economia

Joan Díaz, director del despatx JDA
Joan Díaz, director del despatx JDA

El diari econòmic Expansión publicava el passat 5 de maig el seu informe jurídic anual sobre la situació dels despatxos d'advocats i el rànquing de les millors firmes en serveis legals a Espanya. En aquest rànquing, el despatx granollerí JDA ocupa el lloc 32 de 160.000 bufets. L'informe confirma un increment de la facturació en el sector legal el 9,6%, sent aquest el millor dada en l'última dècada.

JDA ja va aparèixer als primers llocs del rànquing l'any 2018, al lloc 41. Des d'aleshores, la firma de serveis legals ha escalat posicions fins a situar-se eal lloc 32, gràcies a la seva expansió i creixement de mercat. El grup JDA es consolida, per tant, entre els 32 primers despatxos professionals d'Espanya i figura entre els 10 primers amb seu a Catalunya, per volum de facturació i nombre de professionals que hi treballen.

A més, el comitè d'experts de Prodespachos i la Revista Emprendedores van considerar la firma granollerina l'any passat, per segon any consecutiu, com el millor despatx professional per donar suport legal a empresaris, emprenedors i directius, i un dels 25 principals despatxos per assessorar start-up a Espanya.

JDA és un bufet d'advocats, assessors fiscals, laboral i consultors per a empreses amb oficines a Barcelona, ​​Granollers, Madrid i Sabadell. Compta amb una trajectòria de més de 35 anys i un equip de més de 100 professionals. JDA forma part de la xarxa internacional de despatxos professionals SFAI, present en més de 70 països, i amb més de 200 oficines al món.

Edicions locals