L'Escola Pia anul·la la 26a caminada a Montserrat

Part de les inscripcions, 450 euros, es lliuraran a l'Hospital de Granollers per fer front a la pandèmia

Societat

La comissió organitzadora de la 26a edició de la Caminada popular a Montserrat de l'Escola Pia, que en un primer moment es va ajornar –s'havia de celebrar a l'abril–, finalment no es farà davant la impossibilitat de poder-la fer abans de la fi del curs 2019-2020. Com l'any passat, s'hi preveien 400 participants.

"Ens hauria encantat poder-nos retrobar amb tots vosaltres i caminar plegats fins a Montserrat, però enguany no podrà ser", explica l'organització en un comunicat difós aquesta setmana.

Tal com s’estipula a la normativa de la caminada, en cas d’anul·lació no es retorna l’import de la inscripció. De fet, una part –450 euros– es destina a una causa solidària i enguany es lliurarà a la Fundació Hospital Asil de Granollers per fer front a la pandèmia de la Covid-19. L’altra part de l'import servirà per fer front al cost de la samarreta i l’obsequi extraordinari d’aquesta edició –una cantimplora–, els quals ja es van tramitar abans del confinament i es lliuraran a tots els inscrits, amb la bossa del caminant, quan acabi el confinament.

Edicions locals