Tres alumnes d'Educem guanyen un premi d'emprenedoria a la Mostra d'Impuls FP

Clàudia López, Albert Jiménez i Àlex Carreras han ideat un projecte d'economia circular i d'inclusió social

Societat

Tres alumnes d'Educem guanyen un premi d'emprenedoria a la Mostra d'Impuls FP
Tres alumnes d'Educem guanyen un premi d'emprenedoria a la Mostra d'Impuls FP

Clàudia López, Albert Jiménez i Àlex Carreras, alumnes de l'escola Educem de Granollers, han estat premiats a la primera Mostra Impuls FP, una trobada organitzada pel Departament d'Educació de la Generalitat amb el suport de Bankia i el Fons Social Europeu, que ha celebrat la primera edició en línia aquest maig, amb l'objectiu de mostrar bones pràctiques educatives i experiències d'alumnat.

Els estudiants de cicle formatiu de grau superior d'Administració i finances d'Educem, amb l'acompanyament del tutor Sergi Ambit, hi van presentar el projecte Can Miló, una iniciativa d’economia circular amb forma de holding empresarial dedicat al món de la producció de l’oli i de la restauració. Els tres estudiants plantegen un negoci productiu que abastirà un restaurant, que comptarà a la plantilla amb persones amb discapacitat –amb l'assessorament de la Fundació Viver de Bell-lloc de Cardedeu–.

Can Miló ha estat el projecte premiat en la categoria de treball col·laboratiu d'alumnes de grau superior. De fet, la idea de la Clàudia, l'Albert i l'Àlex també s'ha endut el premi del Project Management Institute.

En total s’han repartit 18 premis Dualiza Bankia als millors projectes sorgits de l’FP d’arreu del territori que consten de kits de domòtica.

Edicions locals