El Museu de Granollers torna a obrir amb una nova exposició

A partir de dimarts s'hi podrà visitar la mostra 'Objectes personals' del granollerí Efraïm Rodríguez

Cultura

Coincidint amb el Dia Internacional dels Museus, el Museu de Granollers ha anunciat la seva reobertura després del tancament a mitjan març arran de la pandèmia. Així, demà, dimarts, l'equipament cultural tornarà a obrir a les tardes i diumenges al matí. A més, s'hi podrà visitar la nova exposició Objectes personals del granollerí Efraïm Rodríguez.

Els responsables del Museu asseguren que s'ha vetllat per poder oferir una visita segura, de manera que s'aplicaran les mesures sociosanitàries indicades, amb un aforament regulat, una neteja intensiva i ventilació de les instal·lacions, solució hidroalcohòlica a l'entrada i d'ús de mascareta obligat, tant per part dels treballadors com dels visitants.

Objectes personals és una col·lecció d'escultures en què Rodríguez hi vol tractar la relació de l'objecte artístic i la il·lusió de l'ésser real i viu.

A més, també es podran visitar la col·lecció permanent Afinitats. Sobre les col·leccions del Museu de Granollers, i la del Retorn del retaule gòtic de Sant Esteve, de la qual l'equipament assegura que aviat podrà presentar novetats.

L'horari del Museu serà de 18 a 21 h de dimarts a diumenge, i també d'11 a 14 h els diumenges. L'entrada és gratuïta.

Edicions locals