Mor un motorista a qui la Policia havia intentat aturar per conducció temerària

L'home, de 56 anys i veí de la comarca, es va accidentar al camí de Santa Quitèria, davant l'estació de mercaderies

Societat

Mor el conductor d'una motocicleta en un accident al camí de Santa Quitèria
Mor el conductor d'una motocicleta en un accident al camí de Santa Quitèria

Dimarts al vespre es va produir un accident mortal amb un únic motociclista implicat, al camí de Santa Quitèria, davant de l'accés de l'estació de mercaderies de Renfe. El conductor, Fidel C.S., de 56 anys i veí de la comarca, va ser traslladat a l'hospital de Sant Pau de Barcelona en estat molt greu, on va morir.

Poques hores abans, cap a les 19.30 h, agents de la Policia Local de Granollers que feien tasques de vigilància a l'avinguda del Parc van observar una motocicleta tipus Scooter que circulava a gran velocitat, fent ziga-zaga entre els vehicles i envaint el sentit contrari de la circulació.

Els agents van intentar, sense èxit, avisar el conductor perquè s'aturés, però aquest va fugir en direcció al passeig de la Muntanya. Minuts després, la centraleta de la Policia rebia una trucada informant d'un accident al camí de Santa Quitèria.

Un cop al lloc dels fets, la Policia Local va identificar l'home, que havia sortit de la via sense implicar cap altre vehicle, com el conductor de l'Scooter. Els agents també van trobar 1.000 euros en bitllets de 50 i algunes paperines amb pols blanca, presumptament cocaïna.

La Policia Local de Granollers s'ha fet càrrec de la investigació i reconstrucció de l'accident, perquè s'ha produït en una via urbana de la ciutat.

Edicions locals