Roger Bellavista, històric de l'EC, penja les botes

Bellavista ha jugat les tres últimes temporades al primer equip del CF Les Franqueses

Esports

Roger Bellavista, en la seva última temporada a l'EC I Foto: Arxiu
Roger Bellavista, en la seva última temporada a l'EC I Foto: Arxiu

Roger Bellavista, històric jugador de l'EC Granollers, ha anunciat aquest mes de maig, als 36 anys, que penja les botes després de més de 32 anys dedicats al futbol. Ho fa després d'una llarga trajectòria en què ha passat per diversos clubs catalans, però especialment per l'entitat del carrer Girona, on hi ha passat 24 anys: 13 a les categories inferiors i 11 amb el primer equip.

Després de deixar l'EC, el 2017, i després d'una temporada en què no havia tingut gaires minuts, el central franquesí encara va voler continuar uns anys més en el futbol de la comarca, en aquest cas defensant la samarreta del CF Les Franqueses, a Segona Catalana, on ha passat les tres darreres temporades reforçant l'eix de la defensa. A més, anteriorment, Bellavista també va jugar dos anys amb l'AEC Manlleu, un amb l'UE Vic i un amb el Guíxols.

El central s'ha acomiadat amb un escrit al seu Instagram on agraeix els anys compartits amb jugadors entrenadors, directius i rivals i on assegura que "el millor que t'emportes són els amics i companys que fas any rere any".

Edicions locals