Activitat puntual al Circuit amb pilots mundialistes

Després de 68 dies tancat, aquest dijous al matí hi han entrenat Ana Carrasco, Gabri Rodrigo i Xavi Vierge

Esports

Ana Carrasco a punt de l'entrenament al Circuit
Ana Carrasco a punt de l'entrenament al Circuit | Circuit

Després de 68 dies tancat, aquest matí de dijous el Circuit de Barcelona-Catalunya ha reiniciat puntualment la seva activitat amb una sessió d'entrenaments protagonitzada per alguns pilots mundialistes, tant de MotoGP com del Campionat del Món de Superbikes: Ana Carrasco, Gabri Rodrigo i Xavi Vierge.

Tot i que el Circuit continuarà amb les seves portes tancades, aquests entrenaments s’han pogut dur a terme d’acord amb una disposició governamental que faculta l’obertura del Circuit com a infraestructura reconeguda per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física com a instal·lació singular per a la tecnificació d’esportistes de pràctica a motor.

La jornada s’ha desenvolupat de 10 a 14 h seguint estrictament els protocols de seguretat per tal de garantir la salut de tots els que han pres part en els entrenaments, tant la dels pilots que han estat rodant per la pista com la de l’organització.

Ana Carrasco explicava: “estic molt contenta de poder rodar aquí i de l’oportunitat que ens ha ofert el Circuit per començar, perquè portem gairebé tres mesos sense agafar la moto i se’ns ha fet molt llarg”. Xavi Vierge ha destacat “el plaer que he sentit, m’he tornat a sentir lliure i a sentir l’adrenalina d’estar a la pista”, mentre que Gabri Rodrigo estava “molt content perquè semblava que mai arribaria aquest dia i més tan a prop de casa”. 

El director del Consell Català de l’Esport, Toni Reig; el president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Maria Mañé, i el director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, Joan Fontserè, han estat presents en aquest primer dia d’activitat després de més de dos mesos d’aturada a conseqüència de la Covid-19.

El Circuit de Barcelona-Catalunya seguirà organitzant aquest tipus de jornades de forma puntual amb la col·laboració del pilot Ricky Cardús durant les properes setmanes i fins que es restableixi l’activitat habitual de la instal·lació esportiva.

Edicions locals