El CNG obre preinscripcions al Campus d'Estiu

La 23a edició està subjecte a la llum verda definitiva per part de les autoritats sanitàries

Societat, Esports

El Club Natació Granollers (CNG) ha obert la preinscripció al seu tradicional Campus d’Estiu, que enguany arriba a la 23a edició i que, de moment, queda subjecte a l’evolució de la pandèmia i a les indicacions de les autoritats sanitàries al respecte. No obstant això, obre la possibilitat a les famílies dels nens i nenes d’entre 3 a 12 anys a fer una prereserva de places, que quedaran confirmades en el moment en què les administracions competents donin la llum verda definitiva per a realització d’activitats d’estiu amb total garantia de seguretat davant la Covid-19.

Tot i no disposar de dates concretes, el Campus es planteja per cobrir els mesos de juny a setembre (vacances escolars) amb activitats multiesportives, comptant diàriament amb un curset de natació dirigit per tècnics titulats i experimentats del Club. Un intensiu de natació amb el qual els participants s’introduiran en el món aquàtic, aprendran o perfeccionaran noves habilitats... Altres activitats que es plantegen van enfocades a l’aprenentatge d’habilitats esportives i aquàtiques, ioga per nens, tallers lúdics i creatius... a través de les quals també s’aprenen valors. Com a novetat, aquest any, es realitzaran sessions específiques centrades en la pràctica dels esports federats del Club: waterpolo, natació artística i natació.
 
L’horari del Campus serà de 9 a 13 h, oferint addicionalment servei d’acollida (8 h), de migdia (13 h-15 h) i de tarda (15 h-17 h). També es poden reservar places per mes complet, quinzenes o setmanes. La preinscripció, que s’ha de fer de manera telemàtica, no comporta cap pagament i en cas que hi hagi limitacions d’aforament, se seguirà l’ordre de preinscripció.

Edicions locals