Abril Conesa i Mireia Hernández tornen a entrenar al CAR

Les nedadores d'artística del CNG es preparen amb la selecció espanyola absoluta

Esports

Abril Conesa i Mireia Hernández, a les portes del CAR de Sant Cugat
Abril Conesa i Mireia Hernández, a les portes del CAR de Sant Cugat | CNG

Les nedadores d'artística del Club Natació Granollers (CNG) Abril Conesa i Mireia Hernández tornen a entrenar al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, que des del 18 de maig va poder obrir en fase 0,5 de desconfinament, dos mesos després del seu tancament a causa de la pandèmia.

Ambdues nedadores, com a membres de la selecció espanyola absoluta, han pogut reprendre els seus entrenaments amb l’equip estatal, que segueix tenint en el punt de mira el Preolímpic per a aconseguir el passatge a Tòquio 2021.

Amb estrictes mesures de seguretat i higièniques, l’equip ha tornat a la seva activitat a l’aigua. “No havia tocat l’aigua fins arribar al CAR i ha estat difícil tornar a acostumar el braç a agafar l’aigua i avançar”, comenta Hernández. D’altra banda, Conesa revela que s’ha estat entrenant a la piscina de casa seva lligada a una corda i que ha estat un plaer tirar-se a la piscina del CAR i “notar que podia avançar”. “Tenia moltes ganes de tornar a l’aigua, al nostre medi”, conclou. I “tornar amb les companyes, encara que sigui a distància”, afegeix Hernández.

Unes companyes d’equip amb les que s’entrenen respectant les distàncies a la piscina i amb les que s’han pogut retrobar després d’un confinament des del qual també han seguit treballant en equip amb rutines a distància, sessions online i  videotrucades.

Edicions locals