Zinkers, de Granollers, organitza autocinemes arreu de l'Estat

L'agència, organitzadora d'esdeveniments relacionats amb el motor, s'ha reinventat durant la pandèmia

Economia

Zinkers, de Granollers, organitza autocinemes arreu de l'Estat
Zinkers, de Granollers, organitza autocinemes arreu de l'Estat

La crisi del coronavirus ha fet canviar completament el rumb de moltes empreses. Una d’elles és la granollerina Zinkers, l’agència comunicació i d’esdeveniments relacionats amb el món del motor a qui la crisi ha obligat a suspendre bona part dels esdeveniments previstos per aquest any. És el cas del Festival del Motor de Granollers, que cada juny aplega al Parc Firal milers de persones.

“La nostra visió dels esdeveniments sempre ha estat crear experiències úniques, divertides i que es puguin gaudir tant a nivell particular com d’empresa”, apunten des de Zinkers. Per això l’empresa impulsa ara una nova iniciativa inspirada en els famosos autocinemes americans, en què entre 30 i 50 vehicles aparcats en un ampli terreny poden seguir la projecció d'una pel·lícula en una pantalla de gran format, de 12 x 6 metres, elevada a partir de 2 metres de terra, i sintonitzant la ràdio del cotxe.

El món del cinema des del vehicle és molt popular en alguns països, com els Estats Units, i a l'Estat també n’hi ha alguns de molt concorreguts, com a Dènia o Madrid. Segons explica Isaac Gómez, impulsor de la iniciativa, la idea no és fer només un autocinema itinerant, sinó “posar tota la nostra experiència en espectacles en aquest nou format”. Per això, l’activitat és tot un espectacle, amb música i ambientació dels annys 50 abans d’iniciar la projecció.

A més, amb una app els assistents poden consultar prèviament una carta de menjar i begudes i sol·licitar un menú, i un cop a dins del recinte el personal els serveix l’àpat que han demanat i que han preparat des d’un servei de food truck. “El format compleix totes les normes de seguretat i higiene, i en un moment com l'actual té més sentit que mai”, diu Gómez.

Zinkers no cobra entrada per a les projeccions, ja que ofereix el servei a ajuntaments i institucions perquè incorporin aquesta activitat en els seus programes de festa major. L’agència granollerina ja té contractades algunes sessions d’autocinema per aquest estiu en pobles i ciutats de Catalunya i Espanya.

Edicions locals