L'EC es rejoveneix amb els fitxatges d'Altimira, Prado i Túnez

Fins dijous s'havien confirmat set baixes i cinc noves incorporacions

Esports

El porter Àlex Túnez, al Juvenil A del CF Damm I Foto: CF Damm
El porter Àlex Túnez, al Juvenil A del CF Damm I Foto: CF Damm

L'EC Granollers ha anat desgranant aquesta setmana les novetats de la plantilla del primer equip de cara a la temporada que ve. Entre les baixes confirmades dels últims dies hi ha les de Joan Gual, Arnau Fortuny, Martí Serra i Alejandro Muñoz, que s'afegeixen a les ja conegudes de Marc Garcia, Sergi Besonias i Diego Garzón.

Mantenen la plaça a l'equip Eloi Zamorano com una peça clau en el mur de la defensa, a més dels migcampistes Pau Darbra i Ñito Martín i del lateral esquerre Guillem Pujol. Anteriorment també s'havien anunciat les renovacions de Ricky Alcántara, Víctor Morales, Oriol Molins, Àlex Castillo, Max Llovera i Álvaro Garcia.

Finalment, entre les noves incorporacions per al curs 2020-2021 destaquen Sergi Altimira, veí de Cardedeu, format a La Masia i procedent del juvenil A del CE Sabadell; i Adrià Prado, procedent del CE Banyoles i amb trajectòria en diversos clubs catalans, com el San Cristóbal i el Terrassa, entre d'altres.

Dijous també es coneixia la incorporació del porter Àlex Túnez, veí del Prat de Llobregat que fins ara havia defensat els pals del Juvenil A del CF Damm.

Totes tres incorporacions suposen una clara aposta pel rejoveniment del primer equip, juntament amb els joves fitxatges ja anunciats d'Arnau Arruebo i Erbol Atabaev.

Edicions locals