Oncovallès donarà els objectes dels Encants solidaris a persones afectades per la crisi del coronavirus

El nou projecte de la fundació està coordinat amb els serveis socials dels ajuntaments de la comarca

Societat

Oncovallès t'ajuda és un projecte adreçat a les famílies que pateixen la crisi del coronavirus
Oncovallès t'ajuda és un projecte adreçat a les famílies que pateixen la crisi del coronavirus | Oncovallès

La fundació Oncovallès ha posat en marxa un projecte que pretén anar més enllà de l'atenció de malalts oncològics i els seus familiars, i en els moments actuals de crisi sanitària i econòmica, donar un cop de mà també a la ciutadania en general. Així Oncovallès t'ajuda és una iniciativa que posarà a l'abast de famílies vulnerables roba, parament de la llar i altres objectes.

Així, el taller de reciclatge de l'entitat – una activitat terapèutica que des de fa anys fomenta el reciclatge i ofereix una segona vida a objectes que ofereix en els Encants solidaris que organitza Oncovallès– ha preparat els materials per a donar-los a les persones que estan patint la crisi del coronavirus més durament.

La fundació mostrava dijous aquest material, emmagatzemat a un local del carrer Ponent, per presentar Oncovallès t'ajuda, juntament amb l'equip de voluntaris i la regidora de Salut de l'Ajuntament de Granollers, M. del Mar Sánchez. De fet, per tirar endavant el projecte l'entitat s'ha posat en contacte amb els ajuntaments del Vallès Oriental, i s'ha decidit que siguin els serveis socials els que canalitzin les peticions de material. Oncovallès t'ajuda disposa de roba i accessoris, calçat, estris de cuina, decoració, joguines, material de platja, llibres i contes, entre altres objectes reciclats.

Els serveis socials facilitaran el contacte d'Oncovallès a qui ho necessiti, que farà la petició al telèfon 93 870 01 67, a través del qual també es demanarà cita prèvia per tal d'anar a buscar el material, ja preparat, al magatzem del local del carrer Ponent, 57, els dilluns i dimecres, de 17 a 19 h.

Oncovallès també fa una crida a rebre donacions per ampliar l'ajuda al màxim de persones possible. El lloguer del magatzem on es durà a terme el projecte ha estat cedit pels germans Camil i Xavier Armengol, a qui l'entitat ha volgut reconèixer el seu suport desinteressat.

Edicions locals