Chema Márquez inaugura la llista de nous fixatges del Fraikin BMG

Per la seva part, Bonanno, Pope, Nenadic, Guimarães i Tarrafeta se sumen a les baixes per a la temporada que ve

Esports

Chema Márquez
Chema Márquez | BM Granollers

El BM Granollers ha arribat a un acord amb el madrileny Chema Márquez per a les dues próximes temporades. El primera línia, que va fer 23 anys el desembre passat, prové del BM Guadalajara de la Lliga Sacyr Asobal. Márquez, ha jugat les sis darreres temporades al Guadalajara i mesura 1,87 m i pesa 94 kg.

Tot i la seva joventut, Chema Márquez compta amb una llarga trajectòria, i està consolidat com un dels grans talents de l’handbol espanyol. Format a l'Alcobendas, va debutar amb la selecció espanyola amb només 21 anys la temporada 2017/18. Amb el BM Guadalajara va acumular una experiència de sis temporades a la Lliga Sacyr Asobal, amb 704 gols en 159 partits. També cal destacar que Márquez va ser màxim golejador de la Lliga Asobal les temporades 2016/17 i 2017/18 amb 196 i 200 gols.

Es tracta d'un jugador intel·ligent, amb molta projecció, i amb un bon un contra un gràcies a la capacitat de fintar. És un golejador i té un bon llançament de llarga distància. A la primera línia vallesana es retrobarà amb el seu germà Alejandro Márquez, que ha estat la primera renovació del Club per la pròxima temporada i que l'ajudarà molt amb l'adaptació de l'equip.

Amb la selecció espanyola, Márquez va guanyar l'or al Campionat del Món Junior l'any 2017 i el Campionat d'Europa de 2016 a Dinamarca. A més del seu talent, Márquez aporta polivalència, ja que les seves condicions li permeten actuar a les tres posicions de la primera línia.

Bonanno, Pope, Nenadic, Guimarães i Tarrafeta se sumen a la baixa d'Adrià Figueras

L'altra cara de la moneda són les baixes. A la marxa d'Adrià Figueres, se sumen: el lateral esquerre argentí Nicolas Bonanno, que ha vestit aquesta temporada la samarreta del Fraikin BM Granollers en 13 dels 19 partits que s'han disputat de Lliga i ha marcat dos gols; el pivot serbi Ivan Popovic després de dues temporades i 24 gols; el lateral esquerre serbi Drasko Nenadic acaba la segona etapa al Club amb 38 gols en 15 partits; el lateral dret i internacional brasiler Oswaldo Maestro, amb 61 gols en 17 partits i essent el tercer màxim golejador de l'equip i un dels referents del planter, l'Ian Tarrafeta, que ha jugat dues temporades al primer equip amb 75 gols en 19 partits i ha estat el segon màxim golejador de l'equip aquest any a la Lliga ASOBAL. A més, destacar que l'Ian marxa del BM Granollers amb 7 Campionats d'Espanya i 1'ascens a DH Plata.

 

 

Edicions locals