Cloenda virtual del programa formatiu extraescolar Etcètera

En el darrer curs hi han participat un centenar de nois i noies de 12 a 16 anys

Societat

Un dels tallers de l'Etcètera, l'any passat
Un dels tallers de l'Etcètera, l'any passat

Divendres vinent (18 h), es farà la cloenda de la tercera edició del programa municipal lúdic i formatiu Etcètera. Des de l'inici del confinament, a mitjans de març, les activitats s'han seguit fent en format online, de manera que el tancament es farà també de manera virtual.

Aquest curs 2019-20, un centenar de nois i noies de 12 a 16 anys han participat a les activitats de l'ETC en diferents equipaments de la ciutat (Museu de Ciències Naturals, Museu de Granollers, Cinema Edison...).

Amb la declaració de l'estat d'alarma, les diferents propostes han seguit endavant, per via telemàtica, amb l'acompanyament dels i les talleristes especialistes en cada matèria, amb noms com el biòleg Miquel Carandell, l'artista Glòria Jiménez i la cineasta Núria Nia.

Les propostes d'aquest curs han girat a l'entorn de l'expressió urbana: cultura i dansa hip-hop; programació i robòtica; medi ambient i canvi climàtic; dibuix urbà i llenguatge visual; cinema i videoart; i les Zones Joves a l’institut Cumella i a Can Bassa, on els participants han fet esport i han rebut suport acadèmic. 

La cloenda es podrà seguir a través d'Instagram del Gra (@grajove) i a l'espai web www.granollers.cat/etcetera, i consistirà en un vídeo que mostrarà el treball fet en cadascun dels tallers.

L'Etcètera és un projecte educatiu municipal inclòs al programa de la Diputació Educació 360 A Temps Complet.

Edicions locals