L'AE Ramassà continua repartint solidaritat virtualment

L'equip de futbol de les Franqueses ha organitzat aquesta setmana diverses accions a les xarxes per visibilitzar la tasca solidaria que fan.

Esports

L'AE Ramassà continua repartint solidaritat
L'AE Ramassà continua repartint solidaritat | AE Ramassà

L'Associació Esportiva Ramassà ha organitzat dimecres i dijous dues accions en directe pel seu Instagram per continuar donant visibilitat a la tasca solidària que té en marxa el club a l'Àfrica.

Des del seu naixement, l'AE Ramassà (www.ramassa.com) -club de futbol de Quarta Catalana del municipi de les Franqueses del Vallès i que juga a Llerona-, ha estat membre col·laborador de l'African Youth Initiative Network (AYINET) del Sr. Victor Ochen, i ambaixador dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

Aquest 2020 preparaven el que hagués estat el seu setè viatge a l'Àfrica, aquesta vegada a Gàmbia, on tenien previst fer una estada del 4 al 12 d'abril, però que per culpa de la pandèmia de la Covid-19 han hagut d'ajornar fins al 2021. Per això, el club ha volgut utilitzar les seves eines virtuals per continuar visibilitzant la necessitat de la tasca que realitzen i per anunciar que, en quant torni a ser possible, reprendran aquesta activitat.

Dimecres dia 3 de juny, Jordi Melich de Catalunya Ràdio va moderar la conversació en directe per l'Instagram del club entre l'entitat i La Liga Genuine, entitat que s'encarrega d'impulsar els projectes socials de la Fundación La Liga. En ella, els diferents ponents van parlar sobre la importància de la implicació social del futbol en temps de Covid-19 i com esperaven ambdues institucions tirar endavant els projectes que havien planificat els darrers mesos. A més, ahir dijous 4 de juny, l'AE va preparar una altra ponència del mateix format amb l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès per parlar sobre la tasca del club al continent africà. 

Edicions locals