El waterpolo masculí del CNG acaba la lliga en 9a posició

Es cancel·la definitivament la competició de 1a Divisió

Esports

| CNG

En cancel·lar les competicions estatals de totes les especialitats esportives, la Real Federación Española de Natación (RFEN) dona per definitius els resultats provisional que hi havia en el moment de l’aturada a causa de la irrupció del coronavirus, i l’equip absolut de 1a Divisió Estatal del Club Natació Granollers tanca la temporada en la 9a posició. Una lliga integrada per 13 equips i en la que el Molins de Rei aconsegueix l’ascens a Primera Divisió i, per contra, els descensos queden anul·lats.

Per a la temporada 2020-21, la RFEN introduirà canvis en la Lliga de 1a Divisió, que estarà integrada per 16 equips, dividits en dos grups. Per a l’entrenador del sènior masculí, Tomas Bruder, “és molt difícil preveure com serà la temporada vinent”, per les modificacions de normativa de la lliga com per les restriccions que es trobaran en reiniciar els entrenaments en la Fase 2 i la incertesa de “no saber quan es podrà entrenar amb total normalitat”, explica.

No obstant això, durant els dies de confinament no ha deixat de donar pautes d’entrenament a l’equip per tal de mantenir la forma física, i també ha aprofitat per analitzar els partits realitzats durant aquesta temporada per “descobrir els errors i punts dèbils de l’equip i plantejar coses per a millorar”. Unes millores que podrà començar a aplicar a partir d'aquesta setmana, amb el retorn dels entrenaments de les seccions esportives al Club en fase 2.

Edicions locals