Josep Canudas relleva Adolf Belío a la presidència d'ERC

Va ser número 6 a la llista de les darreres municipals i actualment era el secretari de Dinamització de l'executiva local

Política

Josep Canudas va ser el número 6 a la llista d'ERC de les passades eleccions
Josep Canudas va ser el número 6 a la llista d'ERC de les passades eleccions | ERC

Josep Canudas i Villegas és el nou president de la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Granollers, en substitució d'Adolf Belío que ocupava el càrrec des del setembre de l'any passat i que, per motius familiars, ha anat a viure a Cardona.

Canudas ja formava part de l'executiva local i n'era el secretari de Dinamització des de la darrera renovació de 2019. A les últimes eleccions municipals va ser el número 6 com a independent de la llista encapçalada per Núria Maynou.

Ara, l'executiva l'ha triat per rellevar Belío, un càrrec que caldrà confirmar quan es pugui fer una junta presencial amb la militància del partit a la ciutat. Canudas és nascut a Berga (el Berguedà), però fa 27 anys que viu a Granollers, actualment al barri de Ponent. Treballa de tanatopràctic a Serveis Funeraris de la Mancomunitat de la Plana, i ha estat vinculat amb diverses entitats culturals, socials i polítiques.

Entre les prioritats que es marca al capdavant de la secció local d'ERC hi ha la d'ajudar a la gent "a tirar endavant després de la crisi de la Covid-19".

Edicions locals