Un nou web recull els estudis i les propostes de mobilitat de FEMVallès

La plataforma aplega una vintena d'entitats socioecnòmiques i col·legis professionals del territori

Societat, Economia

FEMvallès reclama l'execució del desdoblament de la línia R3 fins a Vic
FEMvallès reclama l'execució del desdoblament de la línia R3 fins a Vic

La plataforma FEMvallès ha posat en marxa un nou web –www.femvalles.cat– per compartir els informes i les propostes de mobilitat de l'entitat, com la xarxa de bus urbà o els baixadors per connectar línies de ferrocarril entre d'altres. FEMvallès confia que aquest gest ajudarà a compartir la visió d’un Vallès metropolità ben connectat i dotat entre la ciutadania i els agents econòmics i socials del territori.

Entre els treballs, estudis i articles elaborats per la plataforma i els seus col·laboradors hi destaquen diverses propostes per a la millora de la mobilitat, com el traçat alternatiu d’FGC de Sabadell a Castellar o el pas de ferrocarrils regionals pel Vallès entre d’altres.

També destaquen les 31 al·legacions al nou pla de mobilitat del Vallès elaborades recentment per bastir una comarca amb una mobilitat estructurada i eficient, en què, entre d'altres, s'aposta per la connexió ferroviària entre Granollers i Mataró, el desdoblament de l'R3 fins a Vic i la pacificació de la C-17.

Amb aquest portal la plataforma aconsegueix fer visible i fer arribar a un públic més ampli els estudis i projectes treballats des de la seva creació l’any 2010, i confia en que ajudi a compartir la visió d’un Vallès metropolità ben connectat i dotat.

Una vintena d'entitats

FEMvallès és una iniciativa promoguda per Cecot, Consell Intersectorial d’Empresaris de Sabadell i Comarca (CIESC), Unió Empresarial Intersectorial Cercle d’Empresaris (UEI) i Via Vallès. A més a més han subscrit la seva adhesió a la plataforma: Associació d’Empresaris de Castellbisbal, Baricentro, Cambra de Terrassa, CCOO Vallès Occidental i la Catalunya Central, CCOO Vallès Oriental, Maresme i Osona, Cerdanyola Empresarial, Circuit de Barcelona-Catalunya, Col·legi d’Aparelladors, delegacions del Vallès Oriental i Occidental del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya i d'Arquitectes Tècnics i Enginyers de Barcelona, Sant Cugat Empresarial, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i UGT Vallès Oriental i Vallès Occidental.

Edicions locals