Bandalux entrega 1.000 mascaretes a l’Ajuntament de Granollers

L'empresa, dedicada a la producció de cortines, s'ha afegit els últims mesos a la confecció de mascaretes

Societat, Economia

Gemma Giménez i Josep Mayoral reben les mascaretes de la mà d'Emiliano García
Gemma Giménez i Josep Mayoral reben les mascaretes de la mà d'Emiliano García

Bandalux, empresa granollerina dedicada al disseny, producció i distribució de cortines i sistemes de control solar, ha destinat els darrers mesos part de la seva producció a l’elaboració de mascaretes per donar-les a administracions i centres sanitaris en la lluita contra la Covid-19. Aquesta setmana, l'empresa ha fet una donació de mascaretes a l’Ajuntament de Granollers.

L'alcalde, Josep Mayoral, i la regidora de Promoció Econòmica, Gemma Giménez, han visitat aquesta setmana les instal·lacions de Bandalux, a l'avinguda Sant Julià. El seu president, Emiliano Garcia, els ha lliurat un total de 1.000 mascaretes produïdes pels treballadors de la companyia.

En la visita, l'alcalde i la regidora han conegut de primera ma com es fabriquen aquestes mascaretes i també la resta de solucions que Bandalux ha desenvolupat sota el nom Shield per garantir la salut i crear espais protegits, "on la higiene i el benestar de les persones són la prioritat".

La gamma de productes Shield es composa de sistemes de protecció en diferents formats: cortines transparents amb i sense calaix, mampares suspeses a sostre, mampares a terra i mampares de sobretaula.

 

Edicions locals