Mapadeball tanca el curs virtualment amb un vídeo de dansa a casa

El projecte, que abans es deia Tots Dansen, va haver de suspendre les representacions finals per la Covid-19

Cultura, Societat

Assajos de Tots Dansen l'any passat
Assajos de Tots Dansen l'any passat

El Teatre Auditori hauria acollit, ara fa un mes, les representacions finals de Mapadeball –l'antic Tots Dansen–, el projecte que busca apropar la dansa contemporània als joves de diferents instituts de la comarca. Tot i que el confinament va obligar a suspendre l'espectacle, els participants han seguit ballant a casa i ho mostren ara amb un vídeo.

Amb el suport de l'Associació Cultural de Granollers, el projecte va començar fa mesos amb el treball de coreògrafs, formadores, professorat i joves participants, que la Covid-19 ha estroncat. Amb tot, dimecres es va estrenar a les xarxes el resultat de dies de ballar a casa, com una manera de posar punt i final a un projecte compartit durant bona part d'aquest curs.

Les representacions finals del projecte d’enguany estaven previstes pels dies 5, 6, 7 i 8 de maig al Teatre Auditori de Granollers, amb una assistència de 550 joves, de 2n i 3r d’ESO de diversos instituts de la comarca.

Els participants d’aquest any provenien dels instituts Celestí Bellera, Marta Estrada i Escola Municipal del Treball (EMT) de Granollers, Institut el Vern de Lliçà d’Avall, Institut Lauro de les Franqueses i Institut Domus d’Olivet de Canovelles.

Edicions locals