Tallers telemàtics sobre estalvi energètic en llars i empreses

La Diputació organitza un cicle de 'webinars' per formar i sensibilitzar sobre l'eficiència energètica

Societat, Economia

Tallers telemàtics sobre estalvi energètic en llars i empreses
Tallers telemàtics sobre estalvi energètic en llars i empreses

Amb motiu de la Setmana de l’Energia 2020, que se celebra del 20 al 26 de juny, la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat organitzen un cicle de 30 tallers telemàtics previs oberts a tothom, organitzats conjuntament amb els consells comarcals de la demarcació.

L'objectiu d'aquests tallers virtuals és posar al servei de la ciutadania i de les empreses un espai de debat i reflexió amb consells pràctics i bones pràctiques sobre estalvi i eficiència energètica.

La formació i sensibilització sobre aquests conceptes és ara especialment rellevant pel valor ambiental associat i també per la importància econòmica i social que tenen l'estalvi i l’eficiència energètica i les energies renovables en el marc del procés de transició energètica.

Vinculats al Vallès Oriental hi haurà dos blocs de tallers diferents. Un adreçat a les empreses que portarà per títol Estalvia des de la teva empresa al Vallès Oriental i constarà de 2 tallers: Aprèn a estalviar energia a la teva pime (15 de juny, 10 h) i Aprèn a estalviar energia al teu comerç (15 de juny, 12 h).

L'altre portarà per títol Estalvia des de casa al Vallès Oriental i constarà de 3 tallers: Transició energètica, canvi climàtic, emergència climàtica: i jo, què puc fer-hi? (15 de juny, 17 h); És hora de posar llum a la factura elèctrica (18 de juny, 17 h); i Estalvia en la factura de la llum (19 de juny, 17 h).

 

 

 

Edicions locals