Oriol Rey, l'aposta clau per a la defensa del Fraikin

Amb la nova incorporació, el masculí del BM Granollers ja té quatre fitxatges per la temporada que ve

Esports

Oriol Rey, nou jugador del Fraikin BMG
Oriol Rey, nou jugador del Fraikin BMG | BM Granollers

Oriol Rey i el BM Granollers han arribat a un acord per a les próximes dues temporades. Rey prové de l'Aix en Provence de la Lidl Starligue i juga a la posició de pivot. Les dues últimes temporades ha jugat a l'equip de Jerome Fernández però anteriorment havia vestit la samarreta del Cavigal Nice Handball a la ProLigue i la del FC Barcelona B a la Divisió d'Honor Plata. 

Rey també ha vestit la samarreta de la selecció espanyola Júnior i ara fa un pas important a la seva carrera jugant a la Lliga Sacyr Asobal. Rey, que té 26 anys, mesura 1,90 m i pesa 95 kg, ha signat amb el Club per a les dues próximes temporades.

El pivot català té experiència en competicions exigents tant a escala nacional com internacional i té uns números molt bons en atac i aportacions importants en defensa. Sense cap mena de dubte és un reforç molt valuós per a la defensa de l'equip d'Antonio Rama.

Amb la incorporació d'Oriol Rey, el Fraikin ja té quatre fitxatges per la temporada que ve; Chema Márquez, Antonio Garcia, Esteban Salinas i Oriol Rey.

Edicions locals