Participants del programa Agents innovadors visiten la delegació de Pimec

La patronal s’ha posat a disposició dels joves per tal que, un cop acabin el programa, puguin tenir la seva ajuda i suport

Economia

Els joves emprenedors en la seva visita a Pimec
Els joves emprenedors en la seva visita a Pimec

Els participants del programa Agents innovadors, impulsat per l’Ajuntament de Granollers, han visitat aquesta setmaa les instal·lacions de Pimec al Vallès Oriental. Els tres joves, seleccionats per rebre una beca que els ajudi a desenvolupar els seus projectes, acompanyats del tècnic de l’Àrea de Projectes Estratègics de l’Ajuntament de Granollers, Àngel Gonzalo, han presentat als membres de la patronal les seves idees, dues d’àmbit tecnològic i una d’àmbit social.

També han pogut conèixer de la mà del delegat territorial de Pimec Vallès Oriental, Joan Carles Basi, i del president de Pimec Joves Vallès Oriental, Marc López, la funció i els serveis de la patronal com a entitat empresarial de referència també en la formació i el desenvolupament dels joves empresaris del territori.

Dins el pla de formació que inclou aquest programa del consistori i que consisteix a conèixer les entitats socials i econòmiques més representatives de la comarca, Pimec Vallès Oriental s’ha posat a disposició dels emprenedors per tal que, un cop acabin el programa, puguin tenir ajuda i suport de la patronal a l’hora de desenvolupar la seva emprenedoria.

Els representants de Pimec han recordat que Pimec Joves Vallès Oriental agrupa més de 300 joves emprenedors del territori i han destacat que, entre d'altres, compta amb el col·lectiu jove de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers - Vallès Oriental (ICAVOR), que agrupa 160 advocats joves.

Edicions locals