El Fraikin tornarà a jugar la Lliga Asobal al setembre

La Real Federación de Balonmano ja ha fixat la data d'inici per la temporada 2020/2021

Esports

Torna la Lliga Sacyr ASOBAL el 2 de setembre
Torna la Lliga Sacyr ASOBAL el 2 de setembre | BMG

El Fraikin Balonmano Granollers tornarà a disputar la competició estatal a partir del pròxim 2 de setembre. Serà una lliga especial, amb dos equips més en la màxima categoria, Club Cisne Balonmano Colegio Los Sauces i Blasgon i Bodegas Ceres Villa de Aranda, i un sistema de competició de fase regular a doble volta amb un total de 34 jornades que perllongaran el campionat fins al juny de 2021.

Però l'handbol d'elit ja torna una mica abans, concretament el 29 d'agost per disputar la Supercopa Sacyr Asobal entre el Barça -campió de Lliga- i el subcampió de la Copa del Rey, el BM Benidorm. Altres canvis per la temporada vinent de competicions són que la Copa del Rey, de manera excepcional, constarà només d'una fase final única, programada pel març, amb la participació de vuit clubs, el vigent campió, el FCB i el club organitzador, a més dels sis millors classificats de la Lliga al termini de la primera volta, on el Granollers és un dels candidats a participar.

A més, les FinalFour de l'EHC Champions League: es resoldran a finals de maig de 2021 a Colònia (Alemanya) i el Campionat del Món serà a Egipte entre el 15 i el 31 de gener de 2021, mentre que la SuperGlobe de clubs serà entre el 6 i el 10 d'octubre.

Edicions locals