El CNG obre les inscripcions per al 23è Campus d'Estiu

Abans que es fes oficial, el Club ja havia rebut més de 120 prereserves

Esports

Torna el Campus d'Estiu
Torna el Campus d'Estiu | CNG

Davant la incertesa per la pandèmia, el Club Natació Granollers (CNG) va anunciar ara fa un mes la prereserva al seu tradicional Campus d’Estiu. Però no ha estat fins aquesta setmana que ha obert oficialment les inscripcions a la 23a edició del seu casal, que s’adapta a les indicacions, mesures i protocols de les autoritats competents sobre la realització d’activitats d’estiu amb les màximes garanties davant la COVID-19. Un Campus que, dirigit a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys, ha rebut més de 120 preinscripcions.

Serà de juny a setembre, per a cobrir les vacances escolars, que el Campus estarà obert amb activitats multiesportives, enfocades a l’aprenentatge de les habilitats aquàtiques amb un curset de natació diari, i amb l’opció de participar en sessions específiques dels esports de natació, waterpolo o natació artística, modalitats on el Club disposa de seccions federades. A banda d’altres activitats com ioga per a nens, expressió corporal i dansa, psicomotricitat, etc.
 
El Campus es desenvoluparà amb les mesures i protocols sanitaris corresponents: a l’arribada es prendrà la temperatura als participants així com als familiars que hagin d’accedir a la instal·lació; protocols de neteja de mans abans i després de cada activitat així com desinfecció del material i els espais utilitzats; grups reduïts amb màxim 10 participants, que disposarà d’un “responsable de seguretat i higiene”; a les activitats es mantindrà una distància de 2 m entre participants i s’evitarà compartir el material; predominaran les activitats individuals i on no hi hagi contacte físic proper.
 
L’horari del Campus és de 8:30 h a 13:30 h, oferint addicionalment servei de permanència de 13:30 h a 14:30 h, sense dinar. També es poden reservar places per mes complet, quinzenes o setmanes, amb descomptes acumulables per a residents a Granollers, germans inscrits, fills de pares socis, per a esportistes de les seccions del Club o per a pares en ERTO o atur.

Edicions locals