"M'agradaria estar a Honda, però primer vull veure què m'ofereix KTM"

Pol Espargaró ha concedit una entrevita al web oficial de Moto GP per parlar sobre el futur a la categoria

Esports

Pol Espargaró parla sobre les ofertes que està rebent
Pol Espargaró parla sobre les ofertes que està rebent | Moto GP

Pol Espargaró encara no ha triat amb quina marca vol signar el seu contracte per 2021. Però ahir a la tarda (17 de juny) va parlar sobre aquesta situació en una entrevista al portal oficial de Moto GP. El pilot granollerí explica que ara està escoltant les diferents ofertes que li arriben. "M'agradaria estar a Honda per poder lluitar pel títol, però primer vull estudiar quina és la situació amb KTM i què m'ofereixen. Hem passat per situacions molt complicades junts i la nostra relació és forta", afirma Espargaró.

El petit dels Espargaró considera que ha fet una bona temporada, ocupant l'onzena posició a la general, i satisfet amb el projecte que va iniciar fa quatre anys amb KTM. I també valora el context actual: "Els darrers anys, qui més campionats està guanyant és Marc Márquez, i ell està a Honda. Ell és una llegenda, un pilot extraordinari, però al final està pilotant una Honda, per tant, està mostrant que la moto d'Honda és una moto guanyadora. Actualment, aquesta moto és una de les millors de la graella i tothom vol pilotar-la. És el mateix que passa amb Ducati, que juntament amb Honda són les dues millors marques de la competició".

El pilot argumenta que "si algun dia marxo de KTM, serà un comiat trist per mi, però ja no sóc el noi jove de 24 anys que arriba a KTM i ja no em queden 10 anys al davant per invertir. Tinc 29 anys i ja estic totalment preparat per ensenyar el meu potencial i lluitar pel títol durant un parell de temporades més", declara.


"Tinc les emocions contraposades perquè, per una part, vull una bona moto, i per l'altra, tinc sentiments cap a la marca que ha confiat en mi. Sóc el primer que vol treure quelcom en clar d'aquesta situació per centrar-me en les carreres d'aquest any quan comencin al juliol, però hem de tenir paciència, ja vindrà", confia Espargaró.

Per tant, continua la incertesa i es perllonga període de reflexió pel pilot granollerí: "encara no hi ha res tancat ni oficial, però termino contracte aquest any i sóc lliure. Em trobo en una situació favorable formant part del projecte de KTM i amb Honda interessats per mi. És la millor situació per a un corredor, poder escollir entre dues escuderies", comenta.

 

Edicions locals