El CNG obrirà totes les instal·lacions dilluns i inaugura la temporada d'estiu

Ho farà amb aforament màxim del 50% de la capacitat d’ús, a excepció de les piscines que segueix fixada al 30% i que ja podran ser també per a ús recreatiu i lúdic.

Esports

La piscina exterior ja es podrà utilitzar per a ús lúdic i tindrà espais delimitats per als diferents usuaris.
La piscina exterior ja es podrà utilitzar per a ús lúdic i tindrà espais delimitats per als diferents usuaris. | CNG

A partir del dilluns 22 de juny, el Club Natació Granollers (CNG) podrà obrir la totalitat de les instal·lacions amb aforament màxim del 50% de la capacitat d’ús, a excepció de les piscines que segueix fixada al 30% i que ja podran ser també per a ús recreatiu i lúdic. També es farà l’obertura de la zona exterior per a ús recreatiu. Una època en què les piscines exteriors, a banda de l’ús esportiu, estan oberta en el vessant més lúdic, per al bany lliure, tant per a socis i abonats, així com usuaris (no socis), amb l’adquisició d’una entrada.

Tanmateix, ja es podrà fer ús de les dutxes dels vestidors, tot i que per assegurar la distància de seguretat, s’anul·laran dutxes de forma alterna. De la mateixa manera es farà amb els armariets d’ús compartit, essent obligatòria la neteja i desinfecció abans i després de cada ús.

Pel que fa a seccions esportives, ara es podran fer entrenaments de caràcter mitjà i tots els equips estaran actius, ja que s’incorporaran els esportistes nascuts l’any 2011 i posteriors.

Tot i que ja no serà obligatòria, es mantindrà la cita prèvia per tal de garantir l’aforament permès, així com per assegurar als socis, abonats i usuaris la disponibilitat dels espais i activitats. Per aquest motiu, les reserves es realitzaran per blocs de 60 minuts.  D’altra banda, s’amplia l’oferta d’activitats dirigides presencials tant a sala de fitness com a zona exterior, que conviuran ara també amb les activitats en línia. També es reprendran serveis com el CNG Running Team, CNG Swimming Team, CNG Crosshiit, CNG Kids i Pre i Post Part, aquest últim de forma online.

Les mesures de seguretat i higiene aplicades des de l’obertura i que estableixen les autoritats sanitàries se segueixen i seguiran aplicant de forma rigorosa. Entre aquestes mesures extraordinàries en destaca la divisió de la zona de gespa en quadrícules de 4x4 per tal d’assegurar la distància de seguretat i amb ocupació màxima de 2 persones per requadre. La piscina per a ús lúdic romandrà oberta al soci, abonat i usuari de dilluns a dissabte de 12h a 15h i de 16h a 19h, i diumenge de 10h a 14h i de 15h a 19h. Durant l’hora que separa el torn de matí i el torn de tarda, la instal·lació tancarà per tal de poder procedir a la desinfecció de la zona exterior.

Pel que fa a la resta de mesures, es continuarà amb el control de temperatura a l’entrada; solucions hidroalcohòliques per a la neteja de mans; solució bactericida, fungicida i viricida per a la neteja i desinfecció individual de superfícies i material utilitzat abans i després de cada ús; espais adaptats per al manteniment de la distància de seguretat interpersonal; fluxos de circulació adaptats per a respectar les distàncies en la mobilitat interna; material i equips de protecció individuals per als treballadors; tancament de la instal·lació de 15 a 16 h i diumenge de 14 a 15 h per desinfecció, entre d’altres. Sempre adaptant els protocols a la situació de cada moment i que marquin les autoritats al respecte.

 

Edicions locals