Víctor Colomer i Oriol Font guanyen el concurs literari de confinament de Roca Umbert

En la categoria juvenil, Marina riera s'ha endut el premi amb el relat 'Bogeria'

Cultura

| Roca Umbert

Víctor Colomer i Oriol Font i Bassa han obtingut el primer i segon premi del concurs Escrits en confinament, organitzat per Roca Umbert i que girava a l'entorn del concepte col·lapse. Colomer hi va presentar el passatge Molt soroll per no res, i Font, Pantalles, ens deien, que es poden llegir íntegrament al web de la Fàbrica de les Arts.

En total, al concurs de relats, que es convocava per primera vegada, s'hi van presentar 42 escrits. El primer premi és un abonament doble per a tres espectacles dels equipaments que formen part d’Escena Gran, i el segon premi, un val de 50 euros a bescanviar per llibres o material d’una llibreria de Granollers.

Pel que fa a la categoria de joves (de 12 a 18 anys), s’ha decidit premiar només un dels escrits rebuts, i la guanyadora és Marina Riera amb Bogeria, que també s’endú 50 euros per gastar en una llibreria de Granollers.

El jurat d’aquesta primera edició ha estat format per l’escriptor granollerí Jordi Masó, la bibliotecària especialista en literatura infantil i juvenil Glòria Gorchs, la tècnica del Servei de Cultura de l'Ajuntament de Granollers Anna Mas, i la periodista i cap de comunicació de Roca Umbert, Sílvia Giró.

Edicions locals