El dissenyador Jordi Dalmau presenta la nova col·lecció 2021 en una passarel·la virtual

El granollerí retransmetrà per streaming la desfilada de moda nupcial '(R)evolution' que farà a Roca Umbert amb Elsa Anka i Thais Enríquez

Cultura, Economia

Jordi Dalmau amb una model d'una col·lecció anterior
Jordi Dalmau amb una model d'una col·lecció anterior

El dissenyador granollerí Jordi Dalmau farà dimecres la primera desfilada de moda nupcial que es retransmet en streaming a Catalunya. A través de la plataforma Youtube, a partir de les 18 h de dimecres, es podrà veure la presentació virtual de la col·lecció 2021 (R)evolution, que tindrà la passarel·la al recinte de Roca Umbert.

Jordi Dalmau encapçala la firma de moda capdavantera del sector nupcial al país, amb dissenys avantguardistes i qualitat artesanal que l'han fet reconegut arreu. La nova col·lecció, amb més de 50 dissenys exclusius i artesanals, està inspirada en la constant evolució de la bellesa. (R)evolution "demostra que no hi ha somnis impossibles i ens anima a no posar límits a allò que desitgem", detalla la firma de moda.

La nedadora olímpica Thais Enríquez i la presentadora i model Elsa Anka seran les padrines de la desfilada i lluiran alguns dissenys  de la nova col·lecció sobre la passarel·la.

Enguany, a més, la firma catalana ha creat per primera vegada una col·lecció càpsula masculina: Jordi Dalmau Uomo. Aquesta nova proposta veurà la llum, en primícia, el proper dimecres 1 de juliol.

Edicions locals