El conseller El Homrani inaugura aquest dijous el SIE Vallès Oriental

El Servei d'Intervenció Especialitzada (SIE) atén les dones en situació de violència masclista i els seus fills i filles

Societat

El conseller El Homrani inaugura aquest dijous el SIE Vallès Oriental
El conseller El Homrani inaugura aquest dijous el SIE Vallès Oriental

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, i l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, inauguren aquest dijous (17.30 h) el nou servei per a dones en situació de violència masclista i els seus fills i filles. Es tracta del Servei d’Intervenció Especialitzada (SIE) del Vallès Oriental.

Aquest recurs, situat a la plaça de la Corona, 6, 3r pis, compta amb un equip de professionals multidisciplinari integrat per persones titulades en psicologia, psicologia infantil, treball social, educació social i dret, que ofereix atenció integral durant el procés de recuperació i reparació a dones en situació de violència masclista i també als seus fills i filles.

El SIE Vallès Oriental, dirigit per Esther Porcel, assessora o tracta en temes de violència en les relacions de parella, violència en l’àmbit familiar, agressions sexuals, assetjament laboral, tràfic i explotació sexual, violència vers la diversitat sexual i de gènere i les pràctiques tradicionals i convencionals perjudicials per a la salut i la sexualitat de les nenes i les dones.

Ofereix atenció psicològica individual per a la dona, intervenció familiar, atenció psicològica individual infantil i juvenil, intervencions grupals, assessorament jurídic, informació i orientació sociolaboral i de recursos de la comarca i informació sobre la Xarxa d’Atenció Integral en Violències Masclistes.

 

Edicions locals