Unes 2.500 persones diàries fan ús de les rampes mecàniques de la Font Verda

L'Ajuntament ha fet públiques les xifres de persones que fan servir la instal·lació, posada en marxa aquest juny

Societat

Més de 2.500 persones de mitjana han transitat diàriament per algun dels cinc trams de les rampes mecàniques del carrer de Carles Riba, entre l'1 i el 22 de juny. En xifres absolutes, en aquest mateix període, 51.655 han fet servir aquesta nova infraestructura per desplaçar-se.

Les franges horàries amb més ocupació són entre les 18 i les 20 h, amb un 38% de persones usuàries i el tram amb més passatge ha estat el segon, entre l'accés a l'aparcament municipal fins a l'Arxiu comarcal/municipal (15.765 persones).

L'Ajuntament apunta que les xifres poden ser superiors en un futur, ja que l'activitat d'alguns equipaments propers, com el Centre Vallès o el camp de futbol de la Font Verda, ha quedat molt reduïda o ha desaparegut arran de les mesures per la pandèmia. Igualment, un equipament com el cinema, que genera trànsit de gent cap al polígon del Ramassar, encara no havia obert en les dates objecte d'anàlisi.

Les rampes mecàniques del carrer Carles Riba, entre els carrers de Lluís Vives i Veneçuela, es van posar en marxa el 19 de maig i funcionen cada dia de la setmana. Coincidint amb la revetlla de Sant Joan l'horari de funcionament s'ha allargat dues hores més, fins a mitjanit.

Edicions locals