L'Ajuntament reprèn els plens presencials, tot i que els trasllada a Roca Umbert

Dimarts la sala tindrà l'aforament limitat i la ciutadania que vulgui intervenir haurà d'enviar prèviament un correu electrònic

Política

Les tres darreres sessions plenàries han estat telemàtiques
Les tres darreres sessions plenàries han estat telemàtiques

El proper dimarts, 30 de juny, l'Ajuntament de Granollers recuperarà les sessions plenàries presencials, després de tres mesos de plens telemàtics. El ple ordinari del darrer dimarts de mes a les 19.30 h es traslladarà, però, de la sala consistorial a la sala gran del Centre d'Arts en Moviment (CAM) de Roca Umbert.

Per complir les mesures de prevenció de contagi de la Covid-19, l'aforament a la sala serà limitat. És per això, que es demana a la ciutadania que vulgui fer alguna intervenció o pregunta d’interès municipal un cop finalitzada la sessió formal del Ple, que prèviament enviï un correu electrònic a protocol@granollers.cat per tal de poder gestionar-ho.

La sessió ordinària del mes de juny té 17 punts a l'ordre del dia, entre els quals l'aprovació del Pla local de diversitat de gènere i l'anul·lació de l'ordenança de regulació específica per a l’ús recreatiu pel que fa als clubs socials de cànnabis a Granollers.

Edicions locals