La Roda d'Espectacles Infantils tanca el curs al parc Torras Villà

Després de suspendre les dues darreres sessions, s'ha organitzat aquesta sessió extraordinària amb Txo Titelles

Cultura

Txo Titelles hi durà 'Safrà i Serafí'
Txo Titelles hi durà 'Safrà i Serafí' | Txo Titelles

Diumenge (19 h) el parc Torras Villà acollirà una sessió extraordinària de la Roda d'Espectacles Infantils, que servirà per cloure un curs que va quedar estroncat per la crisi sanitària, que va obligar a suspendre les dues darreres sessions de la temporada a la Casa de Cultura Sant Francesc.

La Roda d'Espectacles Infantils tornarà, però, aquest diumenge per poder cloure el curs amb públic, tot i que amb aforament limitat per tal de complir amb les mesures per evitar contagis de la Covid-19. Així, cal comprar les entrades anticipades per mitjà del web de l'Associació Cultural o d'Escena grAn.

El parc acollirà l'obra de titelles Safrà i Serafí de la companyia de Sant Esteve de Palautordera Txo Titelles. Els protagonistes són dos ratolins. El Safrà és marró i bastant alt. Li encanta cosir, i en el seu cau sempre hi ha teles de colors. El Serafí és gris i força baixet. Li encanta llegir i el seu cau sempre és ple de diaris. Aquests dos ratolins són veïns, però no s’entenen ni mica ni gens… Tot canvia quan apareix un ratot dolent que els vol ensarronar.

Edicions locals